Μορφή αγώνα οικονομική αντίσταση

Αγαπητέ κ. Κρίνο Μακρίδη – Πρόεδρο ΚΕΑ (Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης)

Διάβασα το άρθρο σας στην “Σημερινή” 7/5/2014 με προσοχή και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Στέκομαι ιδιαίτερα στο σημείο που εύστοχα επισημαίνετε, “βεβαίως, οι γενοκτονίες με στρατιωτικά μέσα έχουν υποκασταθεί πλέον από οικονομικές γενοκτονίες, οι οποίες έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα και η ιστορία δείχνει ότι δράστες είναι και πάλι οι ίδιοι, όπως παραδείγματος χάριν είναι η Γερμανική Δικτατορία, που επιβάλλεται στους φτωχούς λαούς της Ευρώπης”

Παίρνω, λοιπόν, αφορμή από τα πιο πάνω και να σας πληροφορήσω ότι, το σχέδιο οικονομικής γενοκτονίας που εφαρμόζεται τούτες τις μέρες στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι πολύ πιο οργανωμένο και πιο σκληρό, αλλά ακόμα πιο συνωμοτικό που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Προσέξτε τώρα τι πραγματικός πόλεμος διεξάγεται σε βάρος που Ελληνισμού από τους κύκλους που αναφέρετε αλλά και κύκλους πέρα του Ατλαντικού με περισσότερη ισχύν, και οι οποίοι έχουν δυστυχώς εγκάθετους, τόσον στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, οι οποίοι στρατευμένα τους βοηθούν στα σχέδια τους.

Ίσως για πρώτη φορά θα ακούσετε ότι ένας Έλληνας από την Πάτρα ονόματι Αρτέμης Σώρρας, έχει κάνει επίσημη γραπτή πρόταση στις Κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου για δανεισμό 0% επιτόκιο για χρονική περίοδο 50-100, όπως ήθελε συμφωνηθεί, και τούτο από την μήνα Οκτώβρη του 2012.Τα ομόλογα έχουν κατατεθεί από μέρους Σώρρα στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας $600Δις και στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας $48,9Δις σε τράπεζα του Καναδά.

Η Κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να του απαντήσουν γραπτώς γιατί δεν αποδέχονται την πρόταση. Εδώ θα απορείτε γιατί δεν δέχονται αυτή την εκπληκτική ομολογουμένως προσφορά. Μα, γιατί υπακούουν σε εντολές των κύκλων τους οποίους και εσείς δακτυλοδείχνετε. Είναι εξωφρενικό αυτό που τώρα έρχεται σε γνώση σας αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματική αλήθεια όπως εγώ την ζω μαζί με πολλούς άλλους Κύπριους και Ελλαδίτες. Όλα τα αποδεικτικά βρίσκονται στο site www.endcyprusdebt.com.

Θέλω να σταθείτε ιδιαίτερα στην απόφαση του δικαστηρίου, αποσπάσματα της οποίας μαρτυρούν και αποδεικνύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής των χρημάτων αυτών, αλλά και στην μαρτυρία του κηδεμόνα των ομολόγων ο οποίος ήρθε και κατέθεσε στο δικαστήριο ενόρκως, ότι τα ομόλογα είναι απόλυτα νόμιμα, είναι πραγματικά και προπαντός είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα.Το θέμα είναι τεράστιο με άφθονο υλικό που σίγουρα δεν μπορεί να χωρέσουν αυτές οι λίγες γραμμές.
Η κάθε αντίσταση στηρίζεται σε πολλούς πυλώνες. Σίγουρα ο πυλώνας της οικονομικής αντίστασης θεωρείται προεξάρχουσας σημασίας και θεωρώ ότι αποτελεί όπλο εκ των ων ουκ άνευ.

Αντίσταση με λαούς πένητες, και εξαθλιωμένους δεν γίνεται με επιτυχία. Αντίσταση με λαούς γονυπετείς να εκλιπαρούν για την επόμενη δόση δεν έχει πιθανότητα επιτυχίας. Εν ολίγοις, οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι (μεγαλοτραπεζίτες τοκογλύφοι) διατάζουν του αρμόδιους να μην αγγίζουν τα χρήματα. Εμείς οι συνοδοιπόροι του αγώνα του Αρτέμη Σώρρα αντιστεκόμαστε σε αυτά τα υποχθόνια καταστροφικά σχέδια.  Θα κρατήσουμε την σημαία του αγώνα μέχρι η λαϊκή πίεση εξαναγκάσει τους αρμόδιους να αξιοποιήσουν αυτό το οικονομικό εργαλείο. Να απαλλαγούμε έτσι, από τους οικονομικούς γενοκτόνους που εσείς αναφέρεστε.

Όσο ο Αρτέμης Σώρρας και οι άλλοι αγωνίζονται, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να λιποταχτήσουμε. Είμαστε στην διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες ή ότι άλλο χρειάζεστε για πλήρη ενημέρωση σας.

Στα sites  www.endcyprusdebt.com και https://politisoplitis.wordpress.com θα βρείτε άφθονο υλικό, όπως, έγγραφα, ομιλίες, απόψεις, αποδείξεις, απόφαση δικαστηρίου, επιστολές, απαντήσεις σε λασπολόγους, συκοφάντες αλλά και στρατευμένους πολέμιους του Αρτέμη Σώρρα.
Είναι το απόσταγμα μιας επίπονης και επίμονης εργασίας, η οποία, πρέπει να λεχθεί προσφέρεται εντελώς δωρεάν στον πιο πάνω αγώνα.

Υ.Γ
Η αντίσταση εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους. Απτό παράδειγμα 3 συνέλληνες ενεργοί πολίτες, συνοδοιπόροι του αγώνα του Αρτέμη Σώρρα, τόλμησαν και παρουσιάστηκαν μπροστά στον πρωθυπουργό. Του παρουσίασαν έγγραφα και εις επήκοον όλων τον ρώτησαν γιατί δεν απαντά στην εν λόγω πρόταση.
Η εκδήλωση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό ο οποίος δεν είχε τι να απαντήσει. Βεβαίως στην συνέχεια συνελήφθηκε η κοπέλα που βιντεογραφούσε το γεγονός και μετά από ανάκριση απολύθηκε.
Ακούστε τα ηχητικά στο σχετικό άρθρο εδώ: http://politisoplitis.wordpress.com/2014/05/24/556/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s